Melememaso
Paštika pro opravdové milovníky paštik. Vyrábíme ji z českého kančího masa. Zvěřina kombinovaná s ginem vyzdvihuje jalovcovou chuť. Vše se báječně skloubí v plnou a výraznou chuť. Dochucené bobkovým listem a novým kořením patří na každou správnou chalupu.
Skladem
Jak servírovat:
Zvěřinovou paštiku servírujte na čerstvě usmaženou topinku s česnekem. Jalovcová chuť paštiky vynikne s nakládanými okurkami či papričkami chalapeňos. Zapijte silnějším pivem. Vhodné na večerní svačinu či jako předkrm před večeří.
Složení:
zvěřinové maso 21%, sádlo 20%, krůtí játra 19%, máslo 10%, uzená slanina 6%, vývar 4%, gin, jalovec, rozmarýn, sůl, pepř, citronová kůra, koření
Hmotnost: 100 g, balení ve sklenici.
Skladování: Skladujte při teplotě do 5 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost: uvedena na výrobku, standardně 1,5 - 2 měsíce