Melememaso
Kachní rillettes z domácího kachního masa. Kachnu konfitujeme s červeným vínem a maso ručně natrháme. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno výpekem z kachny a trochou kachního sádla. I když jej pečeme s červeným vínem, skvěle ladí s bílým vínem.
Skladem
Jak servírovat:
Kachní rillettes je delikátní pochoutka kterou nejlépe vychutnáte na dozlatova opečeném chlebu, na jemno nakrájenými okurčičkami a karamelizovanou cibulí. Ačkoliv je kachní rillettes pečený s červeným vínem, paradoxně skvěle ladí s bílým vínem.
Složení:
pečené kachní maso 75%, okurky 13%, červené víno 5%, šalotka 3%, Dijonská horčice 2%, sůl, pepř, koření
Hmotnost: 160 g, balení ve sklenici.
Skladování: Skladujte při teplotě do 5 °C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost: uvedena na výrobku, standardně 1,5 - 2 měsíce