La Plantation
Tato varianta unikátního pepře z Kambodži zachovává sytě zelenou barvu zrníček, tak jak jsou ještě na rostlině. Těsně po sklizení a ručním třídění projdou zrníčka procesem dehydratace za nízké teploty - vznikne tak unikátní a exkluzivní produkt, který nikde jinde nenajdete. Zrníčka jsou zbavena vlhkosti, chuť, barva a vůně však zůstávají. Výsledkem jsou dokonalé pepřové křupinky, které můžete konzumovat bez použití mlýnku, mohou sloužit jako efektní dekorace a ještě skvěle chutnají, stejně jako čerstvě utržený pepř!
Skladem
Použití zeleného Kampotského pepře:
Díky tomu, že jej nelze zpracovat v mlýnku je pepř vhodný především jako koření k finální úpravě servírování steaků a do omáček jako celý, můžete jej však samozřejmě i nasekat nožem nebo rozmělnit v hmoždíři. Zelená barva dodá jídlu originální vzhled a po ochutnání se každý do zeleného pepře zamiluje. Vynikající ke grilovanému masu nebo zelenině nebo do omáček. Pokud jej chcete použít do omáčky, sám se po několika minutách rehydratuje a získá měkkost na skus.
Každé balení obsahuje pouze 100% organickou Fair Trade kvalitu toho nejlepšího Kampotského zeleného pepře, ručně zpracovaného, sluncem sušeného a ještě na farmě zavakuovaného. Pokud chcete jeho kvalitu uchovat co nejdéle, skladujte jej ve skle na temném místě. Tubus můžete použít rovněž jako kořenku pro skladování.
Každé balení má zavakuovaný obsah který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle usušení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle.